Sportrevalidatie

Blessures horen bij het sporten, hoe vervelend dat ook is. Je wilt niets liever dan zo snel mogelijk weer sporten en van die pijn af.

Inloopspreekuren
Loop binnen op Dinsdag en Woensdag om 18:00.

Wat is sportrevalidatie?

Sportrevalidatie is nodig wanneer je een blessure of klacht hebt opgelopen tijdens het sporten. Het doel van sportrevalidatie is de belastbaarheid van het lichaam weer terug brengen op het gewenste niveau. Hiermee wordt bedoeld dat je weer in staat bent om te kunnen sporten of werken op het niveau dat je gewend was. Revalideren kan ook betekenen dat de problemen niet opnieuw optreden.

Sportrevalidatie Fysiotherapie Sportief 90

Fysiotherapie Sportief 90 helpt hierbij en heeft alle kennis, kunde en faciliteiten hiervoor in huis.

Maar Fysiotherapie Sportief 90 gaat een stapje verder. Samen met jou stellen we een op maat gemaakt behandeltraject op. We richten ons hierbij specifiek op jouw sport. De oefeningen zijn namelijk speciaal gericht op de sport die jij (weer) wilt gaan beoefenen. Zo zorgt de fysiotherapeut ervoor dat je snel terugkeert. En, uiteraard, zonder klachten weer kunt sporten.

De behandeling richt zich dus op herstel van (sport)blessures, op revalidatie na operatieve ingrepen, of op andere oorzaken waardoor sportbeoefening of andere training niet meer mogelijk is of waarbij dit noodzakelijk wordt geacht.

Ook helpen wij andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de fysiotherapie.

Afspraak maken

Eendrachtskade NZ3