Uw fysiotherapeut

Mijn naam is Pieter Doornbos en ik ben sinds 2016 werkzaam als fysiotherapeut in Sportief 90. In 2015 heb ik mijn bachelor fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen succesvol afgerond.

Inloopspreekuren
Loop binnen op maandag 18:00 en vrijdag 12:00.

Persoonlijk contact

In mijn werk vind ik het fijn om mijn passie voor mensen en bewegen te combineren. Dit doe ik met veel plezier en inzet. Persoonlijk contact vind ik ontzettend belangrijk. Ik neem graag de tijd om met jou te kijken hoe we samen tot een optimaal behandelresultaat kunnen komen.

Passie voor sport en bewegen

Mijn hele leven al heb ik een passie voor sport en bewegen. Naast mijn werk als fysiotherapeut, ben ik dan ook geregeld op de tennisbaan of het voetbalveld te vinden. Deze passie en energie kan ik ook in mijn werk kwijt. Zo vind ik het bijvoorbeeld fantastisch om mensen na een blessure met een op maat gemaakt behandeltraject weer te laten sporten.

Erkend fysiotherapeut

Ik ben een erkend fysiotherapeut met alle vereiste papieren. Ik sta ingeschreven bij het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten: de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

Vragen over fysiotherapie

Tot slot vind ik het belangrijk om toegankelijk en bereikbaar te zijn. Heb je vragen over fysiotherapie? Schiet me gewoon even aan, ook buiten de inloopspreekuren.

Eendrachtskade NZ3