Onze fysiotherapeuten

Wij helpen je graag van je klachten af.

Inloopspreekuren
Loop binnen op maandag 18:00 en vrijdag 12:00.

Pieter Doorenbos

Mijn naam is Pieter Doornbos en ik ben sinds 2016 werkzaam als fysiotherapeut in Sportief 90. In 2015 heb ik mijn bachelor fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen succesvol afgerond.

Persoonlijk contact

In mijn werk vind ik het fijn om mijn passie voor mensen en bewegen te combineren. Dit doe ik met veel plezier en inzet. Persoonlijk contact vind ik ontzettend belangrijk. Ik neem graag de tijd om met jou te kijken hoe we samen tot een optimaal behandelresultaat kunnen komen.

Passie voor sport en bewegen

Mijn hele leven al heb ik een passie voor sport en bewegen. Naast mijn werk als fysiotherapeut, ben ik dan ook geregeld op de tennisbaan of het voetbalveld te vinden. Deze passie en energie kan ik ook in mijn werk kwijt. Zo vind ik het bijvoorbeeld fantastisch om mensen na een blessure met een op maat gemaakt behandeltraject weer te laten sporten.

Erkend fysiotherapeut

Ik ben een erkend fysiotherapeut met alle vereiste papieren. Ik sta ingeschreven bij het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten: de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

Vragen over fysiotherapie

Tot slot vind ik het belangrijk om toegankelijk en bereikbaar te zijn. Heb je vragen over fysiotherapie? Schiet me gewoon even aan, ook buiten de inloopspreekuren.

Eva Reinders

In 2016 ben ik afgestuurd als Fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tegenwoordig heb ik mijn plek gevonden bij Fysiotherapie Sportief 90. In combinatie met de gemoedelijke sportschool is dit voor mij een ideale plek om te werken.

Focus op persoonlijk contact

De focus op persoonlijk contact en de mogelijkheid voor een sportieve revalidatie past bij hoe ik zelf in het leven sta. Vooral bij de fysiotherapie is het belangrijk dat er ruimte is voor jou als persoon. Om te kijken wat de klacht in jouw dagelijks leven van invloed is en hoe dat zoveel mogelijk beperkt kan worden tijdens het behandeltraject.

Sport en bewegen

Daarnaast is sport een erg belangrijk onderdeel in mijn leven. Ik haal er dan ook erg veel plezier uit om mensen met hun sportieve doel te helpen. Op welk niveau dan ook. Naar mijn mening is bewegen een heel belangrijke manier om aan stress en dagelijkse sleur te ontsnappen en even te ontspannen. Rust houden en op de bank zitten dus dan ook eigenlijk nooit een oplossing voor mij.

Vragen over fysiotherapie?

Voor een afspraak kan je op maandag en donderdag bij mij terecht. Heb je een vraag en weet je niet zeker of je hiervoor een afspraak moet maken, dan kan je ook altijd op maandag tussen 18:00 en 18:30 langs komen op het inloopspreekuur.

Eendrachtskade NZ3