Last van heupklachten?

Kies voor de beste behandeling!

Inloopspreekuren
Loop binnen op Dinsdag en Woensdag om 18:00.

Heb je heup-, lies- of slijmbeurs klachten?

We zien regelmatig mensen die al jaren klachten hebben en al veel vormen van therapie geprobeerd hebben maar met weinig resultaat. Dit zien we vooral bij sporters en ouderen.

Vaak is de aanpak van heupklachten gericht op het bestrijden van de symptomen. De artsen schrijven pijnstillers, ontstekingsremmers of spierontspanners voor. Maar belangrijker is om de oorzaak van de klachten te achterhalen en deze aan te pakken.

Pees- of slijmbeursontsteking

Een pees- of slijmbeursontsteking is geen afwijking of ziekte, maar een natuurlijk herstelproces. Vergelijk het met de hand die klem zit tussen de deur. Wanneer de pezen en slijmbeurzen klem lopen, kan er schade optreden. Het lichaam probeert dit te herstellen en zal daar voeding en bouwstoffen naar toezenden. Extra vocht en toename van de doorbloeding noemen de artsen een ontsteking. Bij Fysiotherapie Sportief90 werken we aan de oorzaak zodat de pezen en slijmbeurzen niet meer klem lopen. En dat merk je meteen!

Wat kan de fysiotherapeut van Fysiotherapie Sportief 90 voor jou betekenen?

Door middel van therapeutische testen weten we vaak al binnen enkele minuten waar de oorzaak de klachten ligt. Hierdoor kunnen wij de oorzaak van jouw klachten aanpakken. Het doel is altijd om je blijvend van je klachten af te helpen. Wij nemen graag de tijd om met jou te kijken hoe we samen tot een optimaal behandelresultaat kunnen komen.

Wil je weten of wij jou ook van je klachten af kunnen helpen? Kom dan naar het gratis inloopspreekuur.

Eendrachtskade NZ3